5 Tips about ayakkabi es anlamlısı You Can Use Today

Wiki Article

Dayanıklılık: Delinme dirençli tabanlar, aynı zamanda aşınma ve yırtılmaya karşı ekstra dayanıklılık sağlar.

SWOLX SPORT-XR 310, en yüksek güvenlik standartlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. EN ISO 20345:2011 S3 SRC sertifikasına sahip olan bu ayakkabı, ayaklarınızı hem mekanik risklere karşı korur hem de rahatlık sağlar.

Ayakkabının iç kısmında bulunan antistatik iç tabanlık, ayak anatomisine uygun olarak tasarlanmıştır. one hundred dansite sünger ile lamine edilmiş bu tabanlık, ayağın şeklini alarak tam destek sağlar.

Zorlu çalışma koşullarında ayakları korumak için tercih edilen ayakkabılar sert ve ağır yapıları nedeniyle ayakları yorabilir, terlemeye neden olup huzursuz hissettirebilir. Ancak Sroter Güvenlik İş Ayakkabısı'nı tercih ederek gün boyu konforlu kullanımın keyfini çıkarabilirsiniz. Nefes alabilen üst yapısıyla ayakların kuru kalmasını sağlar. Yumuşak kevlar orta tabanı konforlu kullanım sunar.

Patlayıcı madde fabrikalarında benzin veya diğer kolay tutuşabilecek hidrokarbonlar taşıyan tankların temizlenmesinde çalışanlar, kıvılcım çıkarmayan ve aynı zamanda metallic çivisi olmayan ayakkabıları kullanmalıdırlar.

1985 yılında ABD’de kurulan ünlü ayakkabı markası Tommy Hilfiger, kurucusunun advertını almıştır. 1993 yılında ilk mağazasını açan ve günümüzde en iyi ayakkabı markaları arasında gösterilen markanın yıllık ortalama 10 milyar dolarlık bir cirosu bulunmaktadır.

Kaymaz Taban: Zeminle iyi tutunma sağlayacak, yağ, asit ve diğer kimyasallara karşı dayanıklı malzemeden yapılmış tabanlar tercih edilmelidir.

Öncelikle ESD kelimisenin açılımını yapalım. ESD “Elektrostatik Deşarjın” kısaltılmasıdır. Statik Elektrostatik deşarjları her gün yaşayabileceğimiz fiziksel bir durumdur.

Ayrıca tabanın derinliği ve diş yapısı, kaymazlık performansını artıran önemli unsurlardır.

Zorlu çalışma koşullarında ayaklarınızın hem rahat etmesini hem de güvende iş ayakkabısı yazlık kalmasını mı istiyorsunuz? Mekap İş Ayakkabıları tam measurement göre!

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

EN IS0 20344 normalına uygun üretilen Gripper Gpr-153 S2 Amur İş iş ayakkabısı s3 Ayakkabısı, en iyi iş ayakkabıları arasında yer alır. En zorlu ortamlarda bile rahatlıkla işçi ayakkabısı tercih edebileceğiniz ayakkabı, su geçirmez ve nefes alan yapısı sayesinde ayaklar için gün boyu konforlu bir ortam oluşturur.

Ayakkabının rahatlığı: Ayakkabı ayağınıza tam oturmalı ve uzun süreli kullanımda rahat olmalı.

SRC işareti ise ayakkabının kaymaya karşı yüksek direnç gösterdiğini ve zorlu iş ortamlarında dahi güvenle kullanılabileceğini belirtir.

Report this wiki page